Mati010 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2013 (edytowany) Witajcie mam do sprzedania layout który zrobiłem pod firmę hostingową. Mogę oczywiście po dodawać/po zmieniać coś. Cena jaka mnie interesuje to 60 zł, kontakt najlepiej po przez prywatną wiadomość. Oczywiście możliwość sprzedaży po przez przelew online, allegro, paypal. Dodam, że wykonam projekty graficzne już od 60 zł. Edytowano Sierpień 7, 2013 przez Mati010 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2013 Odświeżam 40 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WizZziy 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2013 Mam pytanie. Czy posiada Pan prawa autorskie do obrazka widocznego w headerze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2013 To jest zakodowany layout czy plik PSD? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2013 Layout w pliku PSD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2013 20 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach