Arixon 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2013 Witam. Otóż z powodu wolnego czasu wykonam szaty graficzne pod każdy skrypt forum, każda praca jest unikalna. Przykładowe prace. Ceny zaczynają sie od 50 zł wzwyż, zależy od projektu. Kontakt: gg: 46939195 pw e-mail: arixonfps@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2013 Projekt graficzny pod każdy skrypt czyli wraz z kodowaniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszeq 21 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2013 Wykonujesz same layouty? Mam tutaj na myśli jakiś layout portalowy np. o grze Diablo. Czy tylko layouty pod fora? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arixon 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2013 Layouty pod wszystko, pod blogi itp, wykonuję sam layout bez kodowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bjN 30 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2013 Chciałem wysłać do Ciebie Prywatną Wiadomość lecz uzyskałem taki komunikat "Upps! Coś poszło nie tak"Podaj na pw czy masz coś na sprzedaż pod forum CS - kolorystyka niebiesko/biała jeśli masz coś innego też podaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arixon 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2013 bjN napisz do mnie na gg, jeżeli chcesz wykonam od podstaw ale mam też pod CS`a layout. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arixon 0 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2013 refresh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MazuLuka 0 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2013 Linki z iv.pl mają to do siebie, że mają krótką żywotność, nie masz portfolio? To daj przynajmniej na jakiś normalny hosting obrazków typu imageshack.us nawet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arixon 0 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2013 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2013 Jesteś mistrzem uploadu grafiki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arixon 0 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2013 razor nie rozumiem co wniosłeś swoim postem do tematu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2013 Witaj, chciałbyś wykonać projekt Vlepek 8x8 cm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2013 razor nie rozumiem co wniosłeś swoim postem do tematu ? Razor chce Ci dać do zrozumienia, żebyś wrzucił tę grafikę i pokazał, bo jak na razie, to dwie próby nieudane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2013 A ja myślałem, że pod iv.pl ma portfolio ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2013 Z takich serwisów nie korzysta się do poważnych celów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arixon 0 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2013 (edytowany) Dobrze powiem tak, kto chce zlecić niech po prostu pisze do mnie na gg/pw. Ja pracę wykonam jeżeli się nie spodoba trudno. Tyle ode mnie. @PS prawdopodobnie postaram się w tym tygodniu ruszyć z portfolio, aby nie było problemów. Edytowano Listopad 17, 2013 przez Arixon (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2013 Jak można zlecić coś komuś, kto nie radzi sobie nawet z pokazaniem grafiki na forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach