rafakl 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2013 Witam, Mam kłopot z serwerem Sun. Zainstalowałem na nim Red Hata, później CentOS. Mam statyczny IP z maska i DNSem. Po wprowadzeniu tego, nie mam w ogóle sieci. Serwer nic nie pinguje poza swoim IP, nie pinguje nawet ILO. czy wie ktoś co jest grane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2013 Wszystko, razem z odłączoną wtyczką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafakl 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2013 Wszystko, razem z odłączoną wtyczką Hej patryś, dzieki za zainteresowanie tematem. Trochę słabo się orientuje w tym wszystkim. W sensie skrętka RJ45 jest odłączona tak? Do ILO logowałem się normalnie z mojego komputera po IP ILOa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2013 iLO nie jest na innej karcie sieciowej ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafakl 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2013 (edytowany) Niestety nie wiem. Skrętki są do serwera wpięte na eth0 i eth3. Do dość niedawna w ogóle nie migały. Teraz jedna świeci ale nadal nie mogę pingować nigdzie (nic nie odpowiada, unreachable host) EDIT: ILO jest na innej karcie sieciowej Edytowano Sierpień 6, 2013 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach