HaPe 242 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2013 A kiedy zamówiłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2013 Proponuję zamknąć temat już teraz z powodu prawdopodobnego bólu d..., który zaraz tutaj nastąpi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2013 A ja właśnie dostałem serwer. Opłaciłem na 3 miesiące, zamówiłem i zapłaciłem 25 lipca. Spodziewałem się dłuższego czekania, miła niespodzianka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Stępień 75 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2013 @theqkash, czasami fajnie się takie rzeczy czyta Ja tam teraz jadę do Włoch, więc mi to lotto czy serwer będzie dziś czy za 2 tygodnie. A jak nawet nie dostanę to przynajmniej będzie za co wypić ze zwróconej kasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maq 73 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2013 Nie zaczynajcie narzekać, że nie dostaliście tego serwera bo znów temat będzie #off. Trudno. 15 zł to nie majątek, nie wymagajcie od nich tej szybkości. Hm, dziwne. Dziwne. Ja dzwoniłem wczoraj do OVH bo chciałem już anulować to zamówienie i zwrot pieniędzy. To poprosili, abym napisał maila na pomoc@ovh.pl i tam zostanie anulowana ta usługa. Czyżby zwieracze puściły? Co ciekawe w tym wątku naliczyłem więcej osób które robią offtop i się śmieją z tego że niektórzy nie mogą się doczekać serwerów, niż osób które rzeczywiście płaczą z powodu braku szybkiej realizacji zamówienia na serwer. Dziwne, nieprawdaż? Te ujadanie o ujadaniu innych zaczyna być już nudne... A ja mam zamówiony ale nie zapłacony :S to chyba czeka wciąż na mnie? W tym przypadku dla OVH ważniejsza jest taka płatności. Zastanawiająca jest ta całkowita losowość instalacji, chyba sami się muszą już gubić w tych zamówieniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach