hrabja 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2013 powtórka? vpsy leżą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2013 Temat wydzielony z tematu o viPower z powodów: a) dziwnym trafem na forum nie było jeszcze tematu o DC Artnetu, a jak widać jest potrzebny b) jak awaria nie dotyczyła kolegów z viPowera to krzywdzące jest dla nich żeby w ich wątku dyskutować o globalnej awarii. Wszak o padach Oktawave nie dyskutujemy w wątkach Zenboksa i analogicznie z resztą firm. --------------- Była znowu awaria na ich łączu. Od około 12:40 do około 12:56. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabja 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2013 przyznaję Ci w 100% rację, dzięki za poprawkę i przeniesienie mojego wątku do nowego tematu. niemniej jednak support vihostu mi odpisał, że "administrator aktualnie pracuje nad problemem" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2013 No dzwoni albo pisze albo rozmawia z adminem artnetu, praca, praca co zrobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabja 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2013 problem rozwiązany podsumowując: 1h 10m downtime support vihostu, który jak się okazało ma serwery w artnecie - rewelacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2013 W dniu dzisiejszym wystąpiła awaria jednego z naszych routerów, co wiążesię z koniecznością jego niezwłocznej wymiany w dniu dzisiejszym o godzinie 15:00. Może się to objawić niedostępnością sieci do 1 minuty. Przepraszamy za wszelkie niedogodności związane z awarią oraz planowanym przełączeniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2013 Oj tam raz na miljon lat routerek wysiądzie to nic sie nie stało;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2014 tango down od 14:21 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
huan 18 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2014 Już działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2014 host is back after 20 mins of downtime 14:42 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2014 Host is down 16:20 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dentarg 46 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2014 U mnie też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabja 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2014 (edytowany) coś ostatnio sporo padów w tym DC edit: ale burzowe problemy jestem w stanie wybaczyc Edytowano Sierpień 5, 2014 przez hrabja (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JohnyByk 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2014 (edytowany) Dziwnym zbiegiem w momencie gdy w Trójmieście pojawiła się burza. Czyżby infrastruktura nie była w stanie wytrzymać przeciętnej burzy. Może TP-Linki WR740 im nie wytrzymały albo ktoś ropę z agregatów podprowadził Edytowano Sierpień 5, 2014 przez JohnyByk (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2014 burza, prąd, coś nie zatrybiło, naprawiają, telefony się grzeją Host is back up after 42 minutes of downtime as of Tue Aug 05 2014 17:03:42 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JohnyByk 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2014 U nas serwer powrócił do życia po około 40 minutach. Mam nadzieję, że już tak zostanie . Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2014 W GDA było naprawdę gruba burza.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stmn 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2014 Od dwóch godzin serwery nie działają. Masakra jednym słowem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2014 Ooo, a to nie wszystko wstało? Myślałem, że już dawno po kłopocie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stmn 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2014 (edytowany) Na tę chwilę (3 godziny po awarii) dedyki działają, ale bardzo ociężale, gorzej z VPS'ami - te w ogóle nie działają. @edit Zaczęły stopniowo się uruchamiać. Edytowano Sierpień 5, 2014 przez stmn (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dentarg 46 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2014 Kolokowana maszyna byla tylko niedostępna sieciowo. Prąd maiła cały czas, bo uptime jest taki sam jak przed padem. Ale sieciowo była niedostępna (z zewnątrz) od ~16:20 do 18:45 (może wrócila chwilę wcześniej). Btw, czy ktoś miał jeszcze niedostępne serwery 25.07.2014? Bo mój wtedy był niedostępny między 9 a 12. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dentarg 46 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2014 Po gg widzę, że sieć nie działała od 16:34 do 17:02 (ale z zewnątrz o 18 jeszcze nie mogłem się dostać). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabja 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2014 (edytowany) kolejny pad, tym razem bez burzy Edytowano Sierpień 6, 2014 przez hrabja (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stmn 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2014 Potwierdzam... jakość usługi ostatnio stoi na tragicznym poziomie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2014 host is down od 17:21 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach