Rolej 58 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2013 Cześć. W domu wala się trochę starszego sprzętu (drukarki, telefony, klawiatura+myszka bezprzewodowa). Wiecie, gdzie można to sprzedać? Nawet jeżeli bym musiał wysyłać do innego miasta. Osobiście mieszkam w Szczecinku (woj. zachodniopomorskie) i nie mam pojęcia gdzie to opylić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2013 Wystaw na Allegro, może ktoś kupi. A jak nie to popytaj np. w serwisach może coś na części by chcieli. Wystaw na Allegro, może ktoś kupi. A jak nie to popytaj np. w serwisach może coś na części by chcieli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2013 Ilość "poleasingowego" szmelcu, jaki zalał nasz piękny kraj nadwiślański jest taka, że ciężko pozbyć się jakiegokolwiek używanego sprzętu. Sam mam "na stanie" np. drukarki i skanery A3, kiedyś wypasiony sprzęt poszukiwany przez profesjonalistów, dziś zalegający, nikomu niepotrzebny złom. W przypadku większości starszego sprzętu najlepiej znaleźć punkt w którym przyjmują złom elektroniczny (w teorii każda gmina powinna takowy posiadać) i tam go wywieźć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2013 Albo jeśli za bezcen chce się wyzbyć to telefon do UM lub UG, gdzie jest taki punkt i zorganizować sobie transport szmelcu tam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2013 Hubert: tego właśnie dotyczyło ostatnie zdanie mojego postu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2013 Jak drukarki działają to przyjmę jedną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolej 58 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2013 Jak drukarki działają to przyjmę jedną Przyjąć... za darmo nie oddam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2013 No dobra, dwa Tskie i będzie starczyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2013 U mnie w mieście serwis oddaje na kilogramy stary sprzęt "złom". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2013 A instytucje publiczne takie jak szpitale itd. biorą coś takiego i jeszcze dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniektme 99 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2013 Trzymasz w domu żywe pieniądze Mogę Ci podać dane gościa z Poznania, ale on raczej nie będzie się do Ciebie wybierał jak masz mniej jak 20-30 kg sprzętu (bez plastików). Telefon zawsze możesz sprzedać poprzez https://skupujemy.allegro.pl/ Tutaj masz poglądową wycenę takich rzeczy - jak chcesz więcej to poszukaj sobie notowań cen złomu elektronicznego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach