R@fi 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2013 Witam jak oceniacie moje forum pod względem wyglądu, co waszym zdaniem przydałoby się zmienić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2013 Niszowe forum, kolorystyka w porządku. Akurat tutaj wg mnie nie ma do czego się przyczepić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2013 Mnie się podoba top oraz ikony w subforach Schludne, czyste, miłe dla oka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2013 Wizualnie spoko. Zdaje mi się czy zmieniłeś domenę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2013 Ja kupiłem to forum na Allegro opartego na bb3 lecz po wielu trudach udało mi się przenieść na mybb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateq 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2013 A gdzie link właściciela stylu? Bo on raczej (na pewno) nie jest twój - http://forumeking.eu/Lexie-Theme.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2013 (edytowany) Nie to nie jest mój styl i tego nie ukrywam a po wgraniu go nigdzie nie było notki odnośnie właściciela . Ogólnie wszystkie style nie tylko dla mybb są bardzo podobne (układ forum) i ciężko stworzyć coś unikalnego ja zmieniłem tylko na tym forum ikonki do tematów i troszeczkę w CSS pokręciłem Edytowano Sierpień 4, 2013 przez R@fi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateq 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2013 Nie ma bo ktoś ustawił display:none w #copyright Choć jeżeli styl został pobrany z mybb.com lub z forumeking.eu to na 100% display, nie było ustawione na none Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2013 Nie to nie jest mój styl i tego nie ukrywam a po wgraniu go nigdzie nie było notki odnośnie właściciela . Ogólnie wszystkie style nie tylko dla mybb są bardzo podobne (układ forum) i ciężko stworzyć coś unikalnego ja zmieniłem tylko na tym forum ikonki do tematów i troszeczkę w CSS pokręciłem To go dodaj, bo pomyślimy, że chciałeś przywłaszczyć sobie cudzą pracę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2013 Ok a jeśli wprowadzę większe modyfikacje to tez styl będzie czyjś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateq 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2013 Będzie czyjś bo bazujesz na mojej pracy, jeżeli chcesz stworzyć coś własnego to zacznij edytować oryginalny styl MyBB. A jeżeli chcesz przerabiać ten styl to dopisz do stopki, że został edytowany przez Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2013 W każdym przypadku działa prawo autorskie. I nawet jak zrobisz na nim sporo modyfikacji to informacja o autorze powinna się znaleźć. I ze względów etycznych nie kolorem białym na białym tle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2013 (edytowany) Już dodałem mateq Edytowano Sierpień 4, 2013 przez R@fi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2013 Chciałbym się zapytać czy takiego typu posty na forum są zgodne z istniejącym prawem ? ,, Witam.Jestem w 19 tyg. i oddam dziecko do adopcji. Mam juz corke 2 latka i niestety moja sytuacja zmusila mnie do oddanie drugiego dziecka. Ale juz sie z tym pogodzilam jestem zdecydowana i rowniez szukam zdecydowanych ludzi ktorzy pragna dziecka. Prosze o odpowiedz na priv. Czekam i pozdrawiam" Proszę o pomoc w tej kwestia ponieważ nie chciałbym mieć później problemów z tego tytułu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniektme 99 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2013 Była o tym głośna sprawa z jakimś znanym mecenasem. W naszym prawie jest coś takiego jak adopcja ze wskazaniem i podobno w ten sposób obie strony "dogadują się". Pod względem moralnym i etycznym budzi kontrowersje, natomiast dopóki nie występuje tam wynagrodzenie materialne jednej ze stron to wszystko jest w porządku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach