rafakl 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2013 (edytowany) Witam, Wczoraj wszystko działało jak najlepiej a dziś po opaleniu VBoxa dostaje komunikat ze nie znaleziono pliku .vbox Runtime error opening 'C:\Users\Terefere\VirtualBox VMs\CentOS\CentOS.vbox' for reading: -102 (File not found.). D:\tinderbox\win-4.2\src\VBox\Main\src-server\MachineImpl.cpp[725] (long __cdecl Machine::registeredInit(void)). Result Code: E_FAIL (0x80004005) Component: Machine Interface: IMachine {22781af3-1c96-4126-9edf-67a020e0e858} Komputer nie mam zabezpieczony hasłem i zastanawiam się skąd takie coś mogło sie stać? Miałem na tym CentOSie bardzo ważne rzeczy - Oracle DB itp, Jak to odzyskać? Co mogło być przyczyną tego? EDIT: W folderze CentOS mam następujące pliki: Logs, CentOS.vbox-temp, CentOS.vbox-prev oraz CentOS o rozszerzeniu vdi Edytowano Sierpień 1, 2013 przez rafakl (zobacz historię edycji) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2013 Plik vbox to konfiguracja środowiska maszyny wirtualnej. System znajduje się w pliku vdi. Przenieś sobie ten plik do innego katalogu. Katalog sterj wirtualki usuń. Utwórz nową maszyne, a przy tworzeniu dysku wybierz, że chcesz użyć już istniejący. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafakl 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2013 Hej Miłosz, Bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, ...., bardzo dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach