konri 0 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2006 Witam, Ma ktos z Was tłumaczenie do Confixxa? Przeszukałem juz poł internetu i nic nnie oge znaleźć jak by co dzieki Konrad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2006 A wiesz ile jest wersji panelu confixx ? Najlepiej daj pliki tlumaczowi dobremu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konri 0 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2006 A wiesz ile jest wersji panelu confixx ?Najlepiej daj pliki tlumaczowi dobremu. Mam wersje Confixx profesional 3.09... Konrad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konri 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2006 Mam wersje Confixx profesional 3.09... Konrad Juz mam polske tlumaczenie do confixxa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monti 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2006 Juz mam polske tlumaczenie do confixxa. Mozna liczyc na udostepnienie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maq 73 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2006 Jakby ktoś był jeszcze zainteresowany tłumaczeniem do Confixx'a 3.x lub Premium Edition to zapraszam na PW. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gregxp 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2011 Odświeżam temat czy ja mogę prosić o tłumaczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2011 o fak, po prawie 6 latach odkopać temat ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2011 Oj czepiasz się... Ale nagrodę Złotej Łopatki mu chyba przyznamy : 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach