kycu 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2013 Witam, potrzebuję pomocy z przeniesieniem poczty z panelu zarządzanym DirectAdmin do Parallels Plesk Nie znam się za bardzo na tym i nei wiem czy dobrze to opisuję. Mam do przeniesienia kilka skrzynek pocztowych klientów Stary vps jest na Debianie i ten nowy także. Z góry dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2013 Utwórz konta na plesku i przemigruj maildiry z DA z /home/user/imap/domena/skrzynka/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tgx 575 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2013 (edytowany) Zachowując odpowiednie prawa i robiąc konwersję z dovecota http://wiki2.dovecot.org/Migration/Courier Jeżeli to tyko kilka skrzynek to może skrypt imapcopy, ale to musisz znać hasła do skrzynek na starym lub skonfigurować konto admina, tak by mógł logować się do wszystkich skrzynek jednym hasłem. Edytowano Lipiec 28, 2013 przez tgx (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kycu 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2013 Witam ponownie Gdybym komuś to zlecił to jaki byłby to koszt? prosiłbym o informacje na PW Sprawa jest dość pilna. Z góry dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach