Shk 51 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2013 Witam serdecznie,zlecę napisanie skryptu ogłoszeń bez konieczności rejestracji użytkownikajednak z możliwością edytowania ogłoszenia jak również jego usuwania.(linki do edycji/usunięcia w mailu potwierdzającym zapisanie oferty)Szczegółowe informacje dotyczące funkcji (oraz przykłady) na PW.Skrypt prosty i bezpieczny.Wynagrodzenie 100zł w górę lub w dół (jestem otwarty na różne rozsądne propozycje),proszę jednak o oferty z linkami do portfolio lub wykonanych skryptów!PozdrawiamKontakt PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2013 Ty tak serio z budżetem 100 zł ? w dół ? Zapłać komuś 1 tyś i będziesz miał produkt na poziomie, bez dziur, odpowiednio zabezpieczony aby jakieś niespodzianki nie wyszły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2013 Zgodnie z regulaminem podałem cenę - ale zaznaczyłem, że jestem otwarty na wszelkie propozycje. Nie znajdę chętnego na wykonanie - to nie będę miał skryptu. Proste. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2013 Ty tak serio z budżetem 100 zł ? w dół ? Zapłać komuś 1 tyś i będziesz miał produkt na poziomie, bez dziur, odpowiednio zabezpieczony aby jakieś niespodzianki nie wyszły. Myślę, że nawet z tysiącem zł nie będzie łatwo znaleźć wykonawcę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2013 Ciągle zgłaszają się do mnie osoby zainteresowane - zlecenie jest już nieaktualne. Znalazła się osoba, która posiada już gotowy podobny skrypt i udostępniła swoją kopię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach