Mduiuw 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2013 Witam, szukam dobrego vps'a/dedyka pod serwer gry. Serwer musi miec łącze 1gbps i przynajmniej 4gb ramu, nielimitowany transfer, procesor to dokładnie nie wiem ale jak najlepszy za taką cene. System windows xp/server Budżet: 60euro/msc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2013 Jeśli takie wymaganie to bierz coś z oferty OVH albo Hetznet, polskie DC zjedzą Cie ceną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2013 Ale o jaką grę chodzi? Jeżeli chodzi Ci o Terrarie to wystarczy zwykły Debian, Ubuntu, czy inna dystrybucja Linux'a i zainstalowane mono w wersji 2.10 lub wyższej. Swoją drogą nie wiem po Ci aż łączę 1 Gbps. VPS'a raczej nie dostaniesz z takim łączem, dedyka prędzej, ale nie będzie to gwarantowana prędkość. Jednakże ceny takich serwerów nie są małe, więc przygotuj się na ładną sumkę Raczej bym uderzał w dedyka z hetzner.de za miej więcej 207 zł masz całkiem fajną maszynkę. Jednak nie jestem pewien, czy w tej cenie jest Windows, zapewne nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach