Igorek 26 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2013 Potrzebuje jakiś ciekawy program do projektowania wizytówek. Było by mile widziane jak by był ona pod Linuxa ale nie jest to wymóg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2013 Gimp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2013 (edytowany) Microsoft Publisher powinien Ci wystarczyć, ale wymagany jest Windows, zapewne open office też ma takie bajery. Jednak sądzę, że najlepszym wyjściem byłoby gLabels. Edytowano Lipiec 28, 2013 przez mpm1122 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2013 Gimpa to se możesz wsadzić nie będę mówić gdzieś. Dzięki za ten program gLabels to jest to czego szukałem. Dzięki wielkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2013 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2013 Jeżeli chcesz te wizytówki drukować w drukarni to ani gLabel ani gimp się nie nadają (nie operują na CMYKu choć GIMP ma jakiś plugin). Odpowiedni program to Inkscape. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2013 Ja sam to drukuje. W Gimpie mogę zrobić ale potem przerzucić jedna pod drugą by całą kartkę zapełnić to za dużo roboty. A to i gotowe. Inkscape testowałem ale jakoś tak mi nie za bardzo on podchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2013 Photoshop jest niezawodny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2013 Photoshop jest niezawodny Oczywiśćie legalny Jest jeszcze BusinessCards. Wersja trial działa na 30 uruchomień albo dni. Dawno nie korzystałem i nie pamiętam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2013 Tylko, że ja wole to pod linuxa, bo inaczej muszę specjalnie przełączać się na Winde, której nie znoszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2013 Gimpa to se możesz wsadzić nie będę mówić gdzieś. Dzięki za ten program gLabels to jest to czego szukałem. Dzięki wielkie Zachowujesz się jak burak... Szkoda że nie mogę Ci dać minusa... - Zapytałeś o program - dostałeś odpowiedź i już jedziesz po użytkowniku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2013 Tylko, że ja wole to pod linuxa, bo inaczej muszę specjalnie przełączać się na Winde, której nie znoszę Zawsze możesz pobawić się wine, lub postawić winzgrozę na wirtualce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2013 mam na virtual box winde, potrzebuje do 2 programów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach