elkdamian 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2013 Witajcie!Może będziecie mogli mi pomóc? Mam mały budżet bo 10zł na miesiąc a potrzebuję hostingu typu VPS lub Dedykowany ale oparty o platformę DA (DirectAdmin). Niestety nie udało mi się znaleźć sensownego rozwiązania za te 10zł/ miesiąc.Więcej nie mogę przekroczyć.W OVH widziałem dedykowany Kimsufi za 15zł/miesiąc i to okazja.. ale przekracza mimo wszystko 10zł.Narodzie.. pomożecie?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2013 Patrz, OVH sprzedaje te dedyki już za prawdziwie śmieszne pieniądze... a mimo to znalazł się ktoś, kto chce taniej - i do tego z DA :-) Wybacz, ale moim zdaniem, masz już zdecydowanie za mały budżet ;P Gdybyś zrezygnował z DA, lub dodał trochę pieniędzy, może by się coś znalazło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz B. 14 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2013 Z takim, budżetem nie dostaniesz serwera ani VPS ani dedykowanego, nawet na kimsufi to 15zł ci nie starczy bo opłaty u nich są co 3 miesiące Zainteresuj się jakimś sharedhostingiem płatnym np : http://hostinghouse.pl/oferta/serwery-wirtualne/ lub też bezpłatnym, bo ciężko będzie spełnić twoje wymagania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elkdamian 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2013 No właśnie gdybym mógł dołożyć te 5zł to bym wziął OVH z DA i się nie bawił.. ale.. nie mogę.. czemu? A bo jedna głupia osoba zdecydowała że musi być 10zł i VPS/Dedyk z DA. I sam niestety nie mogę znaleźć Coś może jednak będziecie mogli doradzić? Z takim, budżetem nie dostaniesz serwera ani VPS ani dedykowanego, nawet na kimsufi to 15zł ci nie starczy bo opłaty u nich są co 3 miesiące Zainteresuj się jakimś sharedhostingiem płatnym np : http://hostinghouse.pl/oferta/serwery-wirtualne/ lub też bezpłatnym, bo ciężko będzie spełnić twoje wymagania. Niestety zwykły swój wirtualny bym im oddał, ale musi być VPS/Dedyk z tego względu że będzie co najmniej 2 konta reseller!Przecież nie chodziło mi o serwer 15zł za rok Choć osobiście wolałbym mieć płatność miesięczną w OVH. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz B. 14 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2013 (edytowany) Choć osobiście wolałbym mieć płatność miesięczną w OVH. w celu większych opłat. A bo jedna głupia osoba zdecydowała że musi być 10zł i VPS/Dedyk z DA No to za***iste masz podejście do siebie , decyzje podejmują inni a ty słuchasz najs sam wydaj te 50zł na serwerek z da to nie majątek . Przez takie posty i tematy niektórzy będą się z c****m na łby zamieniać i pisać tu ze oni chcą serwer za 1zł najlepiej rok. Edytowano Lipiec 28, 2013 przez Łukasz B. (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elkdamian 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2013 w celu większych opłat. No to za***iste masz podejście do siebie , decyzje podejmują inni a ty słuchasz najs sam wydaj te 50zł na serwerek z da to nie majątek . Przez takie posty i tematy niektórzy będą się z c****m na łby zamieniać i pisać tu ze oni chcą serwer za 1zł najlepiej rok. Ja jedynie wykonuję stronę www i mam ją wrzucić na serwer. A że osoba decyzyjna (nie ja!) tak zdecydowała to cóż, to nie moja decyzja, mimo tego iż mówiłem jakie są ceny... sam najchętniej bym z własnej kieszenie dołożył tą kasę, ale nie mogę, bo na fakturze czy czymkolwiek, musi być kwota max 10zł! Serwer 1zł na rok choć i pewnie są lepsze darmowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2013 Nie masz najmniejszych szans na znalezienie serwera VPS z DA za 10 złotych miesięcznie, nawet najtańsze zagraniczne budżetówki mają wyższe ceny. Z drugiej strony po co wrzucać jedną stronę na VPS, przecież ten serwer będzie się nudził, za tą kwotę masz całkiem niezły Shared z DA i jeszcze oszczędzasz na licencji panelu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2013 To nie znajdziesz takiej oferty. Też chciałbym vps z Da miodzio.... To nie Las Vegas ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elkdamian 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2013 Nie ja decyduję o tym. Ja jedynie mam dostarczyć stronę zainstalowaną na takim hostingu.. a co oni sobie z nim zrobią, już mnie nie obchodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2013 Twoje wymagania są absurdalne, zamykam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach