Alwaro 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2013 Witam mam na stronie 500 Internal Server Errornie wiem co go powoduje, a support z biznes host nie odpisuje od kilku godzin. natomiast w logach Indianina mam: [Thu Jul 25 16:44:14 2013] [error] [client 188.137.xx.xxx] File does not exist: /home/xxx/domains/xxxxx.pl/public_html/favicon.ico[Thu Jul 25 16:44:14 2013] [warn] [client 188.137.xx.xxx] mod_include: Options +Includes (or IncludesNoExec) wasn't set, INCLUDES filter removed Dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2013 nie wiem co go powoduje, a support z biznes host nie odpisuje od kilku godzin. Niee. Nie może być Używasz jakieś SSI na stronie? Co masz w htaccess w katalogu, z którego odpalasz stronę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alwaro 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2013 w htaccess nie ma wogóle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2013 Próbowałeś utworzyć i dorzucić tam: Options +Includes ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alwaro 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2013 tak nic to nie dało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syndrom 95 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2013 Nic więcej w logu nie ma ? Może używany jest suphp albo suexec ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alwaro 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2013 jest to na serwerach BH wiec za bardzo sam nie wiem co "poczarować". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2013 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syndrom 95 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2013 jest to na serwerach BH wiec za bardzo sam nie wiem co "poczarować". No to ustaw uprawnienia na plikach i katalogach skoro jest to w BH (i tak się dziwię, że jest ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alwaro 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2013 Dziękuję za pomoc, okazało się że: "Niestety nie ma możliwości instalacji tego typu skryptów na kontach hostingowych." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2013 Co to za skrypt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach