bermut 18 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2013 Dostał ktoś już? Do wszystkich, którzy zadają takie pytania: TAK, NIEKTÓRZY JUŻ DOSTALI, A WY TEŻ KIEDYŚ DOSTANIECIE! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Thorus24 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2013 Do wszystkich, którzy zadają takie pytania: TAK, NIEKTÓRZY JUŻ DOSTALI, A WY TEŻ KIEDYŚ DOSTANIECIE! Nie spinaj się tak bo ci żyłka pęknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2013 Ci co tutaj najwięcej jęczą i się najwięcej domagają będą najdłużej czekali - OVH monitoruje WHT i sprawdza kto tu najwięcej jątrzy i się domaga frytek i tacy są na specjalnej liście tych którzy będą obsługiwani celowo na samym końcu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2013 Ci co tutaj najwięcej jęczą i się najwięcej domagają będą najdłużej czekali - OVH monitoruje WHT i sprawdza kto tu najwięcej jątrzy i się domaga frytek i tacy są na specjalnej liście tych którzy będą obsługiwani celowo na samym końcu. hehe... słusznie niech czekają, przydała by się taka lista Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Thorus24 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2013 Ci co tutaj najwięcej jęczą i się najwięcej domagają będą najdłużej czekali - OVH monitoruje WHT i sprawdza kto tu najwięcej jątrzy i się domaga frytek i tacy są na specjalnej liście tych którzy będą obsługiwani celowo na samym końcu. Większych bredni nigdy nie czytałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2013 Nie spinaj się tak bo ci pęknie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2013 Thorusowi brakuje choćby odrobiny wyczucia sarkazmu. Nie każdy się z tym rodzi, dajcie mu spokój. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2013 I zaczynacie robić bezsensowny oFFTOPIC z tematu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2013 Temat został już dawno wyczerpany, jedyne, co pozostało to offtopic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvll 6 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2013 OVH ma anulować wszystkie zamówienia opłacone za pomocą PayPala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2013 I sprawdza się zasada, że najwięcej wymaga ten klient, który najmniej płaci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2013 (edytowany) Nigdzie nie widziałem jakiejkolwiek wzmianki na ten temat. Reinstaluj do woli A co do owncloud, to nie wiem po kiego grzyba image systemy z tym, skoro instalacja na standardowym systemie z httpd, php i sqlem jest dziecinnie prosta. I pytanie a'propos owncloud: ma ktoś doświadczenie z modułami PHP i oC? U mnie uruchomienie eAcceleratora na serwerze (jako moduł Zenda) wystrzeliło oC w kosmos, w ogóle przestało się ładować, jest jakiś sposób na ominięcie tego problemu, ewentualnie czy oC działa w przypadku uruchomionych innych tego typu modułów? Edytowano Sierpień 4, 2013 przez d.v (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2013 Nawet w tej ofercie jest rescue Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2013 Nie ma żadnych ograniczeń co do reinstalacji systemów. Podczas tego procesu możesz wybrać dowolny system z oferty OVH (http://www.ovh.pl/serwery_dedykowane/dystrybucje.xml) oraz jego język. Jak dobrze pamiętam jest też wtedy możliwość konfiguracji partycji ale tutaj nie jestem pewny. Partycje konfigurujesz odrazu po wybraniu systemu - napewno można przy czystych OS, ale jak jest przy tych gotowych (typu z DA czy owncloud) nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzejkob 9 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2013 Mam pytanko. Jak padnie dysk to oni odzyskują dane mam rozumieć i wgrywają je na nowy? OffTop: Thorus & Thorek24 to nie multi konto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2013 Raport poszedł Tak, i nawet jak poleciało coś w dysku to zapłacę 1000EUR za to swojemu podwykonawcy O backup masz sam zadbać. W starszych edycjach Kimsufi miało w pakiecie backup zwykle 100GB na zewnętrznym FTP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2013 Mam pytanko. Jak padnie dysk to oni odzyskują dane mam rozumieć i wgrywają je na nowy?Nie. Dane przepadają jeśli nie miałeś backupu. OffTop: Thorus & Thorek24 to nie multi konto? Jeszcze zostało mu konto Thorusek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malina24 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2013 Cały czas czekam na serwer a jak u was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2013 Raport poszedł Tak, i nawet jak poleciało coś w dysku to zapłacę 1000EUR za to swojemu podwykonawcy O backup masz sam zadbać. W starszych edycjach Kimsufi miało w pakiecie backup zwykle 100GB na zewnętrznym FTP. Mam pytanko. Jak padnie dysk to oni odzyskują dane mam rozumieć i wgrywają je na nowy? OffTop: Thorus & Thorek24 to nie multi konto? AFAIK nadal można poprosić o wysłanie zwalonego dysku kurierem pokrywając koszty (20 zł czy coś takiego) i odzyskiwać we własnym zakresie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2013 W przypadku dysków USB za ich odesłanie liczą sobie 400zł netto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2013 (edytowany) Pisałem to bazując na dyskach twardych, przynajmniej jak ostatnio czytałem o takiej możliwości. Sam nie miałem jeszcze potrzeby do skorzystania z danej opcji . Edytowano Sierpień 5, 2013 przez Archi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rothek Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2013 Cały czas czekam na serwer a jak u was? Nic się nie rusza.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adam Mak 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2013 (edytowany) Zamówienie z 26-07/ opłacone tez 26 rano - brak danych do serwera // informacja dla oczekujących bo mi jak pisałem to obojętne kiedy będzie. Czyli zapowiada się na to, że nie wyrobią się z zamówieniami w planowanym terminie. Dziwne jest to, że niektóre osoby, które zamówiły po tobie mają już dostęp do serwera. Mi również się nie spieszy, ale ta sytuacja dobrze pokazuje jakim zainteresowaniem cieszy się ta oferta i jaki bałagan ma u siebie OVH. Dla mnie logiczne by było wykonywanie zleceń zgodnie z kolejnością dokonywania wpłat. Jak widać jest inaczej. Edytowano Sierpień 5, 2013 przez Adam Mak (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
almafater 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2013 łał, nie zaglądałem jakiś czas na forum a tu taka fajna oferta, zamówiłem właśnie ale pewnie do wrzesnia poczekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2013 Radzę dobrze zapoznać się z regulaminem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach