wlodziu 49 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2013 Witam, myślałem, że nie będę pisał takiego tematu na forum. Lecz niejako zostałem zmuszony, ale ze zrozumieniem. Otóż mój projekt - servjoin.pl stoi pod znakiem zapytania, tzn aktualnie poszukujemy nowego hostingu. Nasz projekt od początku był narażony na ataki DDoS, po pierwszym długim ataku zostaliśmy ulokowani na maszynie dedykowanej sponsorowanej, niestety wyznaczona ilość połączeń została przekroczona. Do tego projekt w małej mierze nadaje się na serwer VPS. I przyszło mi szukać nowego hostingu, byłoby miło, gdyby ktoś miał ochotę sponsorować projekt. Opis projektu można znaleźć: http://www.webhostingtalk.pl/topic/43711-servjoinpl-interaktywna-lista-serwerow/?view=findpost&p=374057 więc myślę, że nie trzeba nic dodawać. Dysponuje wykresami z ilością wykorzystanego transferu, cpu itp. Dla sponsora mogę zaoferować miejsce na informację na stronie (banner itp) w celu promowania i reklamy. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2013 Przez cloud flare sprawdzałeś czy są dalej ataki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wlodziu 49 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2013 Nie miałem okazji testować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2013 Jak często masz te ataki DDos i jakiej wielkości? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wlodziu 49 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2013 Najlepiej zaobrazuje to na wykresach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach