eQuuS 5 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2013 Bry, co sądzicie o takim aliasie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Macsch 122 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2013 Powinno być tak jak wcześniej, tj. wht.pl -> przekierowanie na webhostingtalk.pl. Próba stworzenia bloga - nieudana jak widać (znacząco), dlatego teraz powinno wrócić do pierwotnej postaci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2013 Prędzej będzie webhostingtalk.pl -> wht.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2013 Ja również jestem za wht.pl -> webhostingtalk.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2013 Lepiej forum na wht.pl i przekierowanie webhostingtalk.pl -> wht.pl skoro nie wiecie jak zagospodarować wht.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpieggrupa 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2013 Szczerze to jak dla mnie webhostingtalk.pl jest za długie jestem jak najbardziej na za z przekierowaniem forum na wht.pl odręcznie wpisuje 3 literówkę i przechodzę na forum. Ale tez wydaje mi się że lepiej postawić całe forum na wht,pl niż robić przekierowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2013 U mnie w w przeglądarce wpisuje web i wciskam enter ew strzałkę w dół Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2013 WHT.pl będzie przechodzić reanimację sierpień/wrzesień, pewnie bardzo spokojną. Co do przekierowań to nazwa webhostingtalk.pl jest 1. zbyt skomplikowana 2. za długa Obecnie nie ma możliwości przejścia na wht.pl (za dużo poprawek przed nami aby to wszystko działało super). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach