Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2013 (edytowany) Hej Jak ktoś nie śledzi oferty AZ to jest promocja -90% na wszystkie nowe zamówienia Mnie interesują jedynie domeny więc piszę o tym tutaj (tylko samobójca by hosting kupił u nich^^) Kod: WERONIKA Pozdrawiam Edit: Mam już potwierdzenie też Edytowano Lipiec 23, 2013 przez glanpolnet (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2013 A gdzie haczyk? Nie trzeba potem odnawiać itp.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2013 Nie nie trzeba za Ciebie odnowią..... No przecież to LOGICZNE że możesz sobie teraz nakupować domen a potem ich nie odnawiać bo będą chcieli nie wiadomo ile pieniędzy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2013 W sumie mają też ciekawe promo na odnowienia ale ja przenoszę do OVH zawsze coś wartościowego. Odnowić nie trzeba ... przecież nikt Cie nie zmusi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach