mastah7991 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2013 Witam nie wiem czy to dobry dział nie wiem nawet czy powinienem na tym forum o czymś takim pisać ale wiem że jest tu dużo doświadczonych userów którzy potrafią pomóc to tak potrzebny mi skrypt który będzie spełniał takie wymogi -Logowanie -Rejestracja z wymaganym potwierdzeniem e-mail -Wszystko dane w bazie MySQL ( czasem hasła i wszystko w pliku txt jest zapisywane a czegoś takiego nie chce ;x ) -Strony dostępne po zalogowaniu jeśli nie spełniony warunek przenosi na stronę logowania / rejestracji (jakieś info i tam te 2 warianty ) jeśli ktoś coś takiego posiada i chcę udostępnić za darmo będę bardzo wdzięczny z góry pozdrawiam Daniel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Stępień 75 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2013 A nie możesz do tego użyć jakiegoś CMSa? Np. Wordpress? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2013 Zwykły CMS Ci wystarczy. Obojętnie jaki. PS. Masz, skopiuj sobie, bo widzę, że nie masz na klawie: .,-!? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mastah7991 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2013 pedro dzięki ;x a o do tego cms Wordpress odpada bo z tego co wiem to raczej w poście czy jak to się nazywa nie da się wstawić PHP. może jakieś inne propozycje? p.s mam te wszystkie znaki ale nie jestem nauczony ich używać. a co do myślników użyłem przy pk. ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2013 To się naucz bo to jakże istotna część języka polskiego, a także chyba każdego, który jest obecnie używany. Do tego nie wiem jaki problem wrzucić skrypt php do innego skryptu php, no chyba że nie umie się ustawić odpowiednich opcji. Poza tym nie mam pojęcia jaki jest sens wrzucać skrypt php do posta, skoro można równie dobrze wrzucić iframe'a z htmla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2013 (edytowany) Archi , chyba mu chodzi o możliwość wpisania kodu do formularza i zapisania tego do bazy mysql. Info: http://php.net/manual/en/function.eval.php http://rekurencja.pl/php/jak-wykonac-kod-php-z-bazy-danych.htm Edytowano Lipiec 20, 2013 przez ednet (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2013 (edytowany) A nie pomylił Ci się HTML z PHP? Nie widzę za bardzo sensu modyfikowania/dodawania kodu PHP z poziomu ACP Edytowano Lipiec 20, 2013 przez ToFFiK (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mastah7991 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2013 ToFFik, z tego co wiem to php mogę jedynie za pomocą Iframe wstawić w wordpress'ie, a mi taka forma średnio odpowiada. Wolę mieć w każdym pliku kod tego co potrzebuje i różnego rodzaju formularze w PHP. nie pomyliło mi się HTML z PHP gdyż różnice stosunkowo znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach