Skocz do zawartości

Historia edycji

bermut

bermut

Po przejęciu forum przez nazwa.pl i zmianach w regulaminie zdecydowałem się usunąć wszystkie swoje posty. Cześć.

bermut

bermut

Po przejęciu forum przez nazwa.pl i zmianach w regulaminie zdecydowałem się usunąć wszystkie swoje posty. Cześć.

bermut

bermut

PS Czy tylko ja mam takie wrażenie, że wszyscy polecają usługi Biznes-Host ze względu na te kody rabatowe?

Jeśli mówisz o tym ze względu na zysk dla mnie, to nie polecam ich tylko dlatego. Mają bardzo przyzwoite ceny, a jak do tego użyje się kodów rabatowych, to wychodzą jeszcze mniejsze. Często jeśli polecam Biznes-Host, to wyliczam w poście ile osoba będzie mniej płaciła, jeśli użyje takiego kodu tylko dlatego, że nie jestem skąpym draniem tylko chcę pomóc drugiej osobie. Gdybym chciał nastawić się wyłącznie na zysk, to bym założył sobie anonimowe konto na forum i wrzucał w każdy temat związany z hostingiem te kody (w końcu ktoś z google mógłby przypadkowo trafić). Do tego gdybym chciał tylko i wyłącznie zarabiać, to brałbym usługi z Ogicom, bo tam można wypłacać te pieniądze. Sam korzystam z usług Biznes-Host i jestem szczerze zadowolony, więc nie mam powodu, żeby ich nie polecać, a póki co lepszego hostingu nie znalazłem :)