R@fi 64 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2013 Witam u mojej żony na laptopie zainstalowałem Windowsa XP pro po instalacji system strasznie wolno działa i nie wiem dlaczego zarówno to dzieje się po zainstalowaniu systemu 32 bitowego jak i 64 bit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2013 Bez parametrów komputera to za wiele ci nie powiemy... Dysk jest ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2013 (edytowany) Bez parametrów komputera to za wiele ci nie powiemy... Dysk jest ok? Raczej tak na Viście nie muliło go Edytowano Lipiec 18, 2013 przez R@fi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2013 A wszystkie sterowniki zainstalowales?Dysk twardy sprawny? Nie ma bad sectorów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2013 Co rozumiesz przez "mulenie"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2013 Ile ram ma ten laptop? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PIKeR 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2013 (edytowany) To po co zmieniałeś z Visty na taki antyk? Co jak co, od czasu SP2 Vista to sprawny system, nie ustępujący wydajności 7. Mój laptop działa OK od Visty, przez 7, teraz na 8.1. Na XP muli, bo nie ma sterowników, tutaj pewnie to samo. Edit: O szajze, taki stary temat, a ma przypinke "new" Edytowano Sierpień 10, 2013 przez PIKeR (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2013 Na chwilę obecną mam wgraną winde 7 i jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adamtomas 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2013 Ja akurat uwielbiam pracować na Wind Xp, i powiem Ci że ja mam też lapka Lg, więc może jest po prostu zawalony laptop śmieciami, sformatuj go Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach