outmc 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2013 Witajcie Sprzedałem jakiś czas temu przedmiot na allegro, śledzę przesyłkę i z tego co widzę jest już drugie awizo i jeśli klient nie odbierze to pewnie wróci do mnie. i tutaj mam pytanie : gdy przedmiot do mnie wróci mogę go ponownie sprzedać czy czekać aż klient się odezwie ? Dodam że klient wie o kolejnym awizo, pisał mi maila w tej sprawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2013 Skoro wie o drugim awizo to dlaczego nie odebrał paczki? Nie chce już towaru? Niestety nie możesz sprzedać go ponownie. Chyba, że oddasz pieniądze klientowi, bo może się odezwać za jakiś czas i zapragnie zakupionego towaru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2013 nie wiem dlaczego nie odebrał skoro nie mogę go sprzedać to zaczekam az sie klient odezwie i wtedy bedzie musiał pokryć ponownie koszty wysyłki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2013 nie wiem dlaczego nie odebrał skoro nie mogę go sprzedać to zaczekam az sie klient odezwie i wtedy bedzie musiał pokryć ponownie koszty wysyłki Jak paczka do ciebie wróci to będziesz i tak musiał ponieść koszta za jej powrót Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2013 tak wiem, koszt to ok 5,40 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach