mastah7991 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2013 witam po próbie odpalenia skryptu napisanego w pythonie wyskakuje mi coś takiego (2003, "Can't connect to MySQL server on 'ip strony internetowej która nie jest na VPS :D' (111)") system to ubuntu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2013 witam po próbie odpalenia skryptu napisanego w pythonie wyskakuje mi coś takiego (2003, "Can't connect to MySQL server on 'ip strony internetowej która nie jest na VPS :D' (111)") system to ubuntu Na IP do którego się łączysz nie ma serwera MySQL, nie jest skonfigurowany by akceptować połączenia z zewnątrz, lub firewall odrzuca połączenia z zewnątrz na tym porcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mastah7991 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2013 dzięki poradziłem sobie ;D mam kolejny problem jak nie znajde rozwiązania napisze next teamt ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2013 Napisz w tym, szkoda forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mastah7991 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2013 już sobie poradziłem ze wszystkim ale dzięki za chęci dałbym wam plusiki ale nie mogę ;x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach