Szpieggrupa 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2013 Piszcie może coś wspólnie wymyślimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2013 Myślcie, ja będę czuwał i zarejestruję wszystkie domeny, które wymienicie. Ten temat jest głupi, zupełnie nieprzemyślany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpieggrupa 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2013 Myślcie, ja będę czuwał i zarejestruję wszystkie domeny, które wymienicie. Ten temat jest głupi, zupełnie nieprzemyślany Jak dla mnie komplikujesz sprawe nad czym chcesz tak kontemplowac ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2013 (edytowany) Jak dla mnie komplikujesz sprawe nad czym chcesz tak kontemplowac ? Jak już tak bardzo chcesz używać takich wyszukanych słów to chociaż bierz pod uwagę poprawną pisownie ... w tym polskie znaki Głupi temat, sam coś wymyśl, ciekawe nazwy są już zajęte więc ewentualnie coś nowego wymyśl jakiś brand. Edytowano Lipiec 17, 2013 przez glanpolnet (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2013 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpieggrupa 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2013 Jak już tak bardzo chcesz używać takich wyszukanych słów to chociaż bierz pod uwagę poprawną pisownie ... w tym polskie znaki Głupi temat, sam coś wymyśl, ciekawe nazwy są już zajęte więc ewentualnie coś nowego wymyśl jakiś brand. No i po co spamujesz ekspercie z 1000 postami ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2013 No i po co spamujesz ekspercie z 1000 postami ? A może byłbyś trochę milszy? Może trochę taktu ksiegowyjarmark.pl forumdlaambitnychksiegowych.pl ksiegowoscna102.pl Kolopik, możesz już rejestrować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2013 Nie ma sensu rejestrować Zarejestruj domenę: ksiegowych.pl, zrób subdomenę forum i będziesz miał forum.ksiegowych.pl Znaj me dobre serduszko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2BE.PL 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2013 Polecam jeden z odcinków naszego poradnika domenowego o wybieraniu nazwy domeny. Może pomoże w znalezieniu inspiracji :-) http://adnews.pl/poradnik-jak-wybrac-nazwe-domeny-internetowej-cz-1/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach