Gość nrm Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2013 już dawno to splusowałem To ja poproszę Big data Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2013 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 13, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megi 358 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2013 Splusujcie big data, muszę to zobaczyć, bo inaczej foch i nie jadę O nie, nie możemy na to pozwolić... Ale i tak już wcześniej zagłosowałam. Idę gdzie indziej lobbować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webax 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2013 Webax, wraz z 4 użytkownikami będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megi 358 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2013 Webax, wraz z 4 użytkownikami będzie Fajnie, pierwszy raz będziesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2013 Jedzie może ktoś z Wrocławia? Średnio widzę jechanie tam transportem publicznym :< Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2013 Michał Kurzeja jedzie, odezwij się do niego http://www.webhostingtalk.pl/user/2870-misi3kk/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2013 Z Wrocławia jest zapisanych przynajmniej 14 osób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2013 Dzięki, napisałem do Michała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2013 No to wygląda, że będzie nas niezła grupka z WHT? - ja - maniack - Megi + Zuza - Blackfire - Miłosz - Łukasz Ostrowski - AceDude - misi3kk - webax ktoś jeszcze? Robimy pijacki wieczorek? Na liście jest już 250 zgłoszeń, szeroko http://webmastah.pl/phpcon-2013-trwaja-zapisy-jest-juz-ponad-250-zgloszen/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2013 Robimy! Powinno być wesoło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2013 ktoś jeszcze? Jeszcze ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2013 oops, poprawiłem. No to ładna ekipa, niemal jak zlot WHT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2013 Ja sie musze zastanowic czy z Toba pic ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2013 Ja już nie pije, tylko tak piwko trochę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2013 BTW, ostatnio w jednym barze widziałem fajny plakat: http://www.wodkiregionalne.pl/wp-content/gallery/produkty_1/przekurwica-kurwica-wodki-regionalne-dobrana-para.jpg To regionalne wódki ze Szczyrku właśnie... Mam nadzieję, że pomożecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2013 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 13, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2013 Na konferencji chodza sluchy ze pewne firmy przenosza sie do Zenboxa ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2013 SORRY FOR OFFTOPIC Czy jest szansa na takiego śmerfa PHP ? Jeśli tak proszę o kontakt PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2013 (edytowany) Pierniczę, za rok Kingę biorę i będziemy Niech od małego się uczy, poza tym, może elefanta dla taty skołuje Edytowano Październik 25, 2013 przez pedro84 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2013 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 13, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2013 Pierniczę, za rok Kingę biorę i będziemy Tylko weź ze sobą wpisowe - jakiś litr czystej będzie dobry Niech od małego się uczy, poza tym, może elefanta dla taty skołuje Trwały nocne licytacje na słonie, cena "kup teraz" wyniosła 200zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Październik 26, 2013 Ta, ktoś chciał kupić mojego za 150 bodajże, ale nie sprzedałem Relacja live: sobota: http://webmastah.pl/phpconpl-2013-dzien-drugi-relacja-na-zywo/ piątek: http://webmastah.pl/phpconpl-2013-dzien-pierwszy-relacja-na-zywo/ --- Prezent urodzinowy od MegiTeam Bardzo dziękuje! Pełne zaskoczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2013 Tylko weź ze sobą wpisowe - jakiś litr czystej będzie dobry Trwały nocne licytacje na słonie, cena "kup teraz" wyniosła 200zł Matko, ja tam padnę w takim razie, od lat żadnych % w gębie Licytacje sracje, ja właśnie ją po to tam biorę, niech ktoś spróbuje dziecku zabrać, to pogryzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Październik 26, 2013 Wczoraj jednego nieśli do pokoju we czterech Nie miał doświadczenia w "developingu" Dużo różnych commitów, za dużo branchy, za wcześnie robił pushe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach