Gość nrm Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2013 W tym roku spotkamy się już po raz czwarty, ale w zupełnie nowym miejscu!Gościł nas będzie bardzo malowniczo położony hotel Orle Gniazdo w Szczyrku - znany m.in. ze swojej sporej pojemności. Tym razem więc dla nikogo miejsca nie powinno zabraknąć. W roku 2013 PHPCon Poland odbędzie się bez mała miesiąc później niż rok temu (w ostatni weekend października a nie września). W związku z tym, zapisy rozpoczniemy również miesiąc później - od 1 sierpnia. Warto trzymać rękę na pulsie, bo wczesna rezerwacja jak zwykle będzie najbardziej atrakcyjna cenowo. Właśnie ruszyły zapisy. => http://www.phpcon.pl/2013/pl/ Będziemy jak co roku. @Miłosz dzięki za telefon wczoraj, zdążyliśmy się z chłopakami już zorganizować i zarejestrować. Jako, że dostaje dużo pytań na priv to wstawiam publicznie, wybraliśmy taki wariant: Pokoje ** to podobno jakiś PRL (a to w poprzednich latach też tak było ) ale biorąc pod uwagę, że niektórzy ostatnio wrócili do pokoju o 6 by o 8 zejść na śniadanie to nie wiem czy to jest aż takie istotne ;D Dlatego tak wybraliśmy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megi 358 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2013 Myślimy nad zorganizowaniem lanparty - gra ktoś w starcrafta albo company of heores? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2013 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 13, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2013 Myślimy nad zorganizowaniem lanparty - gra ktoś w starcrafta albo company of heores? Oops, nawet nie wiem co to jest Ale jak będzie browar to mogę przyjść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megi 358 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2013 ^ Ale to chyba w ciągu dnia, nie? Bo przecież wieczorem nikt się na to nie zdecyduje, mając tyle innych opcji do wypicia wyboru Wiem, że to dziwne, ale niektórzy tam jeżdżą, żeby posłuchać prelekcji więc w ciągu dnia odpada. A wieczorem jedno nie przeszkadza drugiemu - po każdej partyjce wygrani piją kolejkę, żeby wyrównać szanse Oops, nawet nie wiem co to jest Ale jak będzie browar to mogę przyjść Lol 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2013 Wiem, że to dziwne, ale niektórzy tam jeżdżą, żeby posłuchać prelekcji O kurcze, to tam są prelekcje?!? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2013 "45 zgłoszeń" - nieźle jak na pierwszy dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2013 php nie moja broszka i SC II bym was rozpykał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megi 358 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2013 i SC II bym was rozpykał Dobra, dobra, jak nie można zweryfikować to wiesz... A poważnie to ja muszę poćwiczyć, bo na studiach ostro grałam w jedynkę (i zawaliłam przez to studia ), ale dwójki to jeszcze na oczy nie widziałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2013 I na pewno będziecie mieć czas na granie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2013 77 zgłoszeń, w tym już 4 z WHT A to dopiero początek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2013 Ale narazie mało powtiwerdzonych z tego Może nie tak mało, bo to 1/4 (chyba miejsc jest na ok 100 osób jeśli dobrze kojarzę), ale sam początek rejestracji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2013 Się zapisywałbym, ale na razie drobne problemy z hajsem No ale miłej zabawy, popykałbym w SC II / SC I chętnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2013 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 13, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2013 No nie mów, że jedziesz z powodu agendy Której jeszcze ni ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2013 Spokojnie, nie wszyscy wpłacili od ręki. Po 5.08. będzie lepiej to widać. Poza tym nie wszyscy są tacy walnięci jak my i czekają na ogłoszenie agendy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2013 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 13, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2013 O! Panna Zuzanna jest na liście 95 zgłoszeń, w tym 53 potwierdzonych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megi 358 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2013 O! Panna Zuzanna jest na liście 95 zgłoszeń, w tym 53 potwierdzonych Na razie Zuzę wpisałam, żeby zaklepać dodatkowe miejsce - jeszcze się nie ciesz ;P Ona nic jeszcze o tym nie wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2013 Pilnuj Zuzy, bo @nrm jeszcze pod ołtarze ją zaciągnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2013 Oj Paweł, coś Ty nawymyślał: biggamia w Polsce nie jest legalna Nie strasz dziewczyny bo nie przyjedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2013 http://webmastah.pl/phpconpl-ruszylo-glosowanie-na-agende/ Ale Symfony i TDD to mam już po dziurki w nosie ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megi 358 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2013 http://webmastah.pl/phpconpl-ruszylo-glosowanie-na-agende/ Ale Symfony i TDD to mam już po dziurki w nosie ;D Wymień ile prezentacji o Symfony lub TDD widziałeś, panie "O kurcze, to tam są prelekcje?!?" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2013 W życiu czy na PHPconie? Bo w życiu sporo, a na phpconie chyba jedną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megi 358 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2013 Głosujcie na "Better searching with elasticsearch", plis. Chcę tego posłuchać I jeszcze na "HTTP colon slash slash: the end of the road?" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach