ARCHONhome 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2013 Nowy sklep, responsywny, flat design na bootstrapie.Do oceny: archonhome.pl Screenshot głównej strony: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zaku007 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2013 mi się podoba przejrzysta, długo nie trzeba się zastanawiać co gdzie jest, a to jest ważne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szuwar 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2013 Też jestem na tak. Na jakim CMSie stoi ta strona? Wordpress? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WizZziy 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2013 (edytowany) Do końca nie przekonują mnie takie strony w których cała zawartość jest w jednym wielkim boksie, no ale każdy inaczej to postrzega Ale nie sam wygląd się liczy lecz drugą bardzo ważną rzeczą jest funkcjonalność - http://archonhome.pl/ jest bardzo funkcjonalną stroną (sklepem), wiadomo gdzie co się znajduje, klient na pewno będzie zadowolony. Ja dodałbym pod menu małe prostokąciki symbolizujące poszczególne kategorię, na które można kliknąć i automatycznie przekieruje do strony z tego typu rzeczami. Powodzenia w dalszym rozwijaniu sklepu Pozdrawiam. Edytowano Sierpień 21, 2013 przez WizZziy (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martinii 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2013 Strona bardzo ładnie wygląda. Bootstrap ogólnie jest dobry, sam z niego korzystam. Dobra praca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juhase 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2013 mi się podoba - prosty design, nie jest napchana niepotrzebnymi informacjami, wygląda zachęcająco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach