R@fi 64 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2013 (edytowany) Witam, dokładnie tak jak w temacie tematyka forum to adopcja Czekam na oferty Edytowano Lipiec 14, 2013 przez R@fi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2013 Jestem przekonany, że w tym budżecie styl będzie unikalny If you know what i mean Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webax 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2013 Dla przykładu ja takie zlecenia wykonuję za 150-200 zł, podobnie jak reszta osób, które znam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2013 Kup jakiś za 15-20 USD ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arixon 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2013 Cały styl to troszkę drożej wyjdzie, sama grafika jest tyle warta. Jeżeli poszukujesz samego grafika zgłoś się do mnie na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2013 Nieaktualne. Aktualnie forum wygląda w ten sposób http://adoptowanie.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach