mastah7991 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2013 (edytowany) Witam potrzebuje jakiegoś taniego lub darmowego jeśli ów są VPS po co ? do nauki nie chcę wydawać 30 zł miech tylko do nauki tylko około 10 zł jeśli jest tak możliwość fajnie też jeśli była by możliwość tam opłacenia SMS bo zawsze na tel troszkę kasy trzymam co do parametrów mogą być naprawdę niskie tylko by transfer miesięczny troszkę miał bo nie wiem ile moje testy mogą go zjeść a dużo będę instalował i odinstalowywał a i by poszło na tym PHP @EDIT interesuje mnie tylko płatność za miesiąc i jeśli ktoś ma kody rabatowe też zawsze mogę je wykorzystać jeśli oferta mnie zainteresuje w sumie wtedy i wam pomogę Edytowano Lipiec 14, 2013 przez mastah7991 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2013 Biznes-Host, W kilku tematach masz użytkowników i w ich stopkach masz kody rabatowe -25 % Najtańszy dedyk za 25zł i dolicz rabat i jazda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2013 (edytowany) VirtualBox. 0 zł. Edytowano Lipiec 14, 2013 przez Archi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mastah7991 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2013 zoxovsky to i tak wychodzi około 20 zł za dużo jak na naukę według mnie ^^ co to jest ten VirtualBox ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mleneso 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2013 Google nie gryzie. Na virtualboxie możesz sobie postawić VPS, możesz zainstalować system itp. To taki hmm. komputer w Twoim komputerze. Nie wiem czy dobrze to ująłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mastah7991 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2013 właśnie coś czytałem ale zawsze lepiej zapytać co do tego to raczej nie to wolę troszkę zapłacić i mieć serwer 24h/24h (nie licząc czasu kiedy padnie host ) + do tego mój komputer jest strasznie słaby więc zamuli mi to kompa a tak to nawet nic robić nie będę mógł jeśli nie ma darmowych to zostaje płatne ale nie chcę 20zł płacić tylko do nauki bo wiem że zawsze można coś taniego wynaleźć ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mleneso 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2013 (edytowany) http://budgetvps.pl/ ew host1free, vps za darmo. Nie jestem pewien, czy nadal przydzielają konta. Poczytaj na internecie. Edytowano Lipiec 14, 2013 przez Mleneso (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2013 budgetvps.pl polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hyperhost.pl 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2013 Witamy, Najtańsza oferta VPS jaką posiadamy to 14.99 zł/mc - http://hyperhost.pl/ Zapraszamy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2013 Nie wiem czy 20zł na miesiąc to majątek ... To już weź za 15 jak kolega wyżej napisał. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2013 To może RaspberryPi sobie kup? Poważnie mówię, przecież tam wszystko będzie tak jak na VPS'ie ze słabymi parametrami, tylko różnica jest taka, że masz fizyczny dostęp. Jeśli masz stałe IP to nie będzie żadnego problemu, jeśli zmienne to troszke więcej motania. http://pl.rs-online.com/web/generalDisplay.html?id=raspberrypi Niestety, nie mogę podać refa ani niczego na zniżkę :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Na 5tyk 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2013 slask data ceneter? najslabszy vps za 10zl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Defi 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2013 slask data ceneter? najslabszy vps za 10zl. testowałem tego vps za 10zł - strasznie muli - czysty serwer a praca na konsoli to dramat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2013 No to zapłać więcej i temat zamknięty:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enceladus 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2013 Odradzam hitme/budgetvps (Po nocy można wrócić i zastać wszystko wyłączone) Polecam slaskdatacenter bo tu akurat żadnych problemów narazie nie mam (trzeci miesiąc korzystam) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2013 (edytowany) Skorzystaj z oferty UltimaHost z kodem rabatowym OVZ_80% - wówczas dowolny serwer VPS będzie tańszy o 80% przy płatności na 3 miesiące. Edytowano Lipiec 15, 2013 przez theqkash (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2013 Hitme dopóki nie padnie działa dobrze, mi w okresie użytkowania kiedyś nie padł ani razu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2013 Odradzam hitme/budgetvps (Po nocy można wrócić i zastać wszystko wyłączone) Polecam slaskdatacenter bo tu akurat żadnych problemów narazie nie mam (trzeci miesiąc korzystam) Człowiek za 14zł spodziewa się supportu w 5 minut, niezawodnych maszyn, backupów na miliony serwerów robione co 30 minut lub częściej i oczywiście małej liczby klientów per matka... Hitme dopóki nie padnie działa dobrze, mi w okresie użytkowania kiedyś nie padł ani razu. Też tak miałem kiedyś z budgetvps.pl 8 miesięcy bez awarii a później zrezygnowałem z tego serwera na rzecz lepszego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mastah7991 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2013 coś chyba odeszliśmy od tematu nie potrzebuje supportu w 5 min ^^ jeśli o mnie się rozchodzi ważne by serwer działał i bym mógł sobie coś tam zainstalować dzięki za odp poczytam o tych hostingach co mi podaliście i sobie wybiorę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Defi 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2013 Jeżeli nie męczy Cię lag w konsoli to weź sobie tego vpsa za 10 - taniej będzie cieżko a do zabawy w sam raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mastah7991 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2013 nie taniej nie chcę a lagi jakoś wytrzymam to jest tylko do testów nauki instalacji zarządzania itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mastah7991 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2013 (edytowany) a znacie strony (bo wiem że taka istniała ) wysyła się sms za 3.69 czy ile tam było i się miało VPS na 24 h a ci do UP drogo jak do nauki @edit znalazłem google nie boli ;D Temat wyczerpany dzięki wszystkim Edytowano Lipiec 15, 2013 przez mastah7991 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2013 co do tego to raczej nie to wolę troszkę zapłacić i mieć serwer 24h/24h (nie licząc czasu kiedy padnie host ) + do tego mój komputer jest strasznie słaby więc zamuli mi to kompa a tak to nawet nic robić nie będę mógł jeśli nie ma darmowych to zostaje płatne ale nie chcę 20zł płacić tylko do nauki bo wiem że zawsze można coś taniego wynaleźć ;D wysyła się sms za 3.69 czy ile tam było i się miało VPS na 24 h Podsumuje to dwoma słowami. Seems legit. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Insider 43 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2013 Hmm może mikro instancja w EC2? http://aws.amazon.com/free/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mleneso 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2013 a znacie strony (bo wiem że taka istniała ) wysyła się sms za 3.69 czy ile tam było i się miało VPS na 24 h a ci do UP drogo jak do nauki @edit znalazłem google nie boli ;D Temat wyczerpany dzięki wszystkim http://www.exone.pl/serwery/vps/test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach