root777 11 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2013 Tak jak w temacie czy możecie polecić jakiś hosting wirtualny z obsługą RoR i dobrym supportem? Od razu mówię ,że nie chodzi mi o dedyka czy VPS. Nie mam zupełnie czasu na obsługę serwera a z tego co bawiłem się w to sam miałem wiecej roboty z obsługą serwera niż pożytku. Na początek nie potrzebuję nic mocnego. Będę wdzięczny za "świerze info" bo większość wątków na googlach jest stara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2013 megiteam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MyDevil.net 24 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2013 Zerknij na naszą ofertę, każdy pakiet od MD2 w górę posiada dostęp do RORa - możesz skorzystać z systemowego passengera, lub podpiąć własny backend. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2013 Śmiało sprawdź MyDevil.net, korzystałem i mogę polecić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2013 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka 7 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2013 linuxpl - mogę smiało polecić posiadam tam kilka kont , support jest na dobrym poziomie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2013 MegiTeam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2013 MyDevil.net albo MegiTeam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kovalsky 22 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2013 (edytowany) Tak jak w temacie czy możecie polecić jakiś hosting wirtualny z obsługą RoR i dobrym supportem? Od razu mówię ,że nie chodzi mi o dedyka czy VPS. Nie mam zupełnie czasu na obsługę serwera a z tego co bawiłem się w to sam miałem wiecej roboty z obsługą serwera niż pożytku. Na początek nie potrzebuję nic mocnego. Będę wdzięczny za "świerze info" bo większość wątków na googlach jest stara. Ja też mogę polecić mydevil.net, do tego support świetny. Edytowano Lipiec 12, 2013 przez kovalsky (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach