Xxcarbon22xX 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2016 (edytowany) U mnie strona cały czas śmigała, teraz wstał też serwer. Ciekawe co tam znowu kombinują Edytowano Czerwiec 20, 2016 przez Xxcarbon22xX (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2016 Łącza. Trasa dochodziła do warszawy a teraz chyba trochę się zmieniła. Pewnie zapasowe się odpaliło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
offset 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2016 U mnie wróciło do normy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MatX_ 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2016 U mnie, do play'a leci standardowo, przez plixa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2016 Teraz zaczęły pingi skakać na serwerach gier. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KeeX 9 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2016 (edytowany) /już działa ponownie/ Edytowano Czerwiec 20, 2016 przez KeeX (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
j1gg 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2016 (edytowany) Witam,aktualnie na naszą infrastrukturę przeprowadzane są ogromne ataki DDoS.Najmocniej przepraszamy za powstałe problemy oraz prosimy o wyrozumiałość. Takie coś dostałem, trzeba czekać. Aktualnie 2 dedyki i 2 vpsy leżą. Edytowano Czerwiec 20, 2016 przez j1gg (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KeeX 9 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2016 Niby okej, jeszcze co jakiś czas na chwilkę siądzie, ale dosłownie chwilkę. Powodzenia chłopaki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2016 No nie tak na chwilkę. Kilkuminutowe przerwy są co chwila. No nie tak na chwilkę. Kilkuminutowe przerwy są co chwila. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KeeX 9 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2016 Znowu jakieś problemy, czy tylko ja i użytkownik mamy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
advercik 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2016 (edytowany) Znowu jakieś problemy, czy tylko ja i użytkownik mamy? Potwierdzam, przed chwilą moja strona padła, ale już stoi. Edytowano Czerwiec 21, 2016 przez advercik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
offset 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2016 Znów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KeeX 9 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2016 (edytowany) I działa? Tylko... na jak długo ;/ Nie, jednak działa w kratkę. Edytowano Czerwiec 21, 2016 przez KeeX (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
offset 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2016 Ktoś oprócz mnie też ma codziennie pady łącza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach