trif 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2013 Witam serdecznie, poszukuję jakiegoś dobrego hostingu w USA (najlepiej z nielimitowanym transferem i jak się da to z dużą powierzchnią hdd). Chcę tam umieścić stronę (bank zdjęć). Zależy mi na czymś bezawaryjnym... Co ktoś może coś polecić ciekawego? :-) Z góry dziękuję za pomoc, Northwest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrecelusMaximus 53 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2013 http://www.hosting24.com/ - miałem chodziło miodzio. Aczkolwiek w ping do Polski raczej słabe ale nie taki był cel. "Zależy mi na czymś bezawaryjnym" - nie ma czegoś takiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2013 Napisz do sixwishlist.com, pewnie ci zaproponuja coś ciekawego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2013 (edytowany) Po przejęciu forum przez nazwa.pl i zmianach w regulaminie zdecydowałem się usunąć wszystkie swoje posty. Cześć. Edytowano Kwiecień 9, 2020 przez linoskoczek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2013 To ma być shared, vps, czy dedykowany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trif 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2013 zwykły hosting... .shared Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2013 (edytowany) Spróbuj w Site5 (ref) Wszystko będzie cacy jeśli to będzie oparte o jakąś stronę, a nie jako luźne niepowiązane ze sobą pliki. Regulamin tam zabrania tworzenia kont pod backup. Edytowano Lipiec 9, 2013 przez theqkash (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2013 To napisz jeszcze ile dysku potrzebujesz i jaki masz miesięczny budżet na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trif 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2013 Budżetu jeszcze nie mam.... Docelowo będę chciał 100GB HDD.... ale na początku pewnie i z 50 wystarczy spokojnie :-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach