R@fi 64 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2013 Witam tak jak w temacie Aukcja http://allegro.pl/show_item.php?item=3378756561 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2013 Zapraszam do licytacji BEZ CENY MINIMALNEJ Nikt nie licytuje, bądź pierwszy! 2 dni do końca ( 9 lipca, 13:32:02) Aktualna cena 100 zł Jak dla mnie bez ceny minimalnej to od złotówki, ale to taka drobna uwaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
steven_seagal 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2013 Wchodząc w aukcje (co prawda skonczyla sie, ale jest juz nowa) Skoro mówisz ze bez ceny minimalnej to po co jest ta 100zł? Klikając w link do tego serwisu przenosi mnie na inną stronę, gdzie ta strona jest offline a tym samym traci użytkowników jeżeli w ogóle miała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2013 http://www.alehardkor.pl/ wszystko działa 100 zł to moje minimum za które chciałbym sprzedać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
steven_seagal 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2013 Prosiłbym o zestawienie oglądalności z tego miesiąca (Na PW) jest zainteresowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2013 Wchodząc w aukcje (co prawda skonczyla sie, ale jest juz nowa) Skoro mówisz ze bez ceny minimalnej to po co jest ta 100zł? Klikając w link do tego serwisu przenosi mnie na inną stronę, gdzie ta strona jest offline a tym samym traci użytkowników jeżeli w ogóle miała. Cena minimalna na allegro jest to określenie ceny minimum, którą licytujący mają przekroczyć aby kupić dany przedmiot. Tobie raczej chodzi od złotówki a nie bez ceny minimalnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2013 Cena minimalna na allegro jest to określenie ceny minimum, którą licytujący mają przekroczyć aby kupić dany przedmiot. Tobie raczej chodzi od złotówki a nie bez ceny minimalnej Emil, tak gwoli ścisłości, to się na Alledrogo nazywa nawet cena minimalna. BCM oznacza, że licytacja startuje od zeta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach