pablo128 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2013 Chciałbym przedstawić przydatną aplikację dla każdej osoby zajmującej się SEO.Proszę o komentarze i uwagi Poniżej zamieszczam skrócony opis programu. Więcej tutaj: http://netrotech.pl/pl/pswiderski/download/aplikacja-seo/2Jest to przydatna aplikacja do analizy słów kluczowych z tekstów na Twojej stronie lub z podanych przez Ciebie tekstów. Umożliwia eksportowania wyników słów kluczowych do plików XML i TXT.Aplikacja umożliwia również analizę wszystkich linków wychodzących ze strony, przedstawia je liczbowo. Daje możliwość eksportowania sitemap.xml Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caban 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2013 dzięki wypróbuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ihsahn 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2013 Ktoś już używal tej aplikacji? Możecie wymienić mocne i słabe strony, oraz napisać ogólnie:warto czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pablo128 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2013 dzięki wypróbuje I jak wrażenia? Ktoś już używal tej aplikacji? Możecie wymienić mocne i słabe strony, oraz napisać ogólnie:warto czy nie? Dokonałem upgrade'u apki. Zapraszam do testowania i korzystania! Zamieszczam link do opisu nowości: http://netrotech.pl/pl/pswiderski/blog/nowa-wersja-aplikacji-seo/14 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomki 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2013 Aplikacja może być wykorzystywana w dowolnym celu, również komercyjnie bez oplat.... to miłe, coraz mniej darmowych narzędzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pablo128 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2013 Aplikacja może być wykorzystywana w dowolnym celu, również komercyjnie bez oplat.... to miłe, coraz mniej darmowych narzędzi Aplikacja SEO jest freeware, co oznacza jej darmowe zastosowanie również w celach komercyjnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cheva 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2013 ciekawa sprawa, dzięki za taką przydatną informację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pablo128 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2013 ciekawa sprawa, dzięki za taką przydatną informację Spoko, jak znajdziesz chwilę wolnego czasu, to wystaw recenzję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaTyyy 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2013 Czuję się zagrożony, CHROME wykrywa niebezpieczeństwo Już testuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2013 Możesz jeszcze zaimplementować funkcję że po wpisaniu adresu pokazuje frazy jakie są w google pod tą stroną i od razu miejsce które jest w google pod tymi frazami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pablo128 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2013 Czuję się zagrożony, CHROME wykrywa niebezpieczeństwo Już testuję Hahaha, wiem widziałem ten tekst przy testach. Jeśli ten alogrytm bazuje na ilości pobrań umieszczonej przy linku, to gratuluję pomysłu twórcy Tak na dobrą sprawę mógłbym tam wpisać jakąkolwiek liczbę. Gwarantuję, że program nie zawiera złośliwego kodu. Możesz jeszcze zaimplementować funkcję że po wpisaniu adresu pokazuje frazy jakie są w google pod tą stroną i od razu miejsce które jest w google pod tymi frazami. Haha! To jest dobre, żeby zrobić analizę pozycji danych słów kluczowych dla danej stronki. Dzięki, dodam to do nowej wersji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gielo 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2013 Jak znajdę czas (pewnie na wekend), toprzetestuję aplikacje i opisze ją na swoim blogu o pozycjonowaniu i optymalizacji stron. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ihsahn 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2013 I jak? Jakieś opinie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mojeprogramy.com 8 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2013 wlaczyłem na szybko program + bez instalacji - brak importu podstron (ręcznie trzeba klepać?) i brak wskazania pliku sitemapy - brak zapisu projektu (aby pozniej szybko sprawdzic) - przy przeanalizowaniu mojej strony coś mało linków wychodzacych zwrócił - brak np. do Twittera, YT - linki wew. też mógły czytać - opcje: z zaznaczeniem co ma sprawdzać : link wew, zew, słowa, - brak tytułow i opisów (modułu sprawdzania) wzoruj sie ma Sceraming Frogu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pablo128 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2013 wlaczyłem na szybko program + bez instalacji - brak importu podstron (ręcznie trzeba klepać?) i brak wskazania pliku sitemapy - brak zapisu projektu (aby pozniej szybko sprawdzic) - przy przeanalizowaniu mojej strony coś mało linków wychodzacych zwrócił - brak np. do Twittera, YT - linki wew. też mógły czytać - opcje: z zaznaczeniem co ma sprawdzać : link wew, zew, słowa, - brak tytułow i opisów (modułu sprawdzania) wzoruj sie ma Sceraming Frogu Jeśli wybierzesz opcję "Analizuj wszystkie podstrony strony", to masz import wszystkich podstron. Plik sitemap pobierasz, gdy wchodzisz na zakładkę linki i tam masz eksport sitemap. Wyniki możesz zapisać z "Plik" -> "Eksportuj wszystkie wyniki do" i masz do wyboru XML albo TXT. Najprawdopodobniej nie zwrócił linków do Twittera i YT. bo były za długie i miały znaki & itp. Musiałem to wykluczyć, bo w przeciwnym razie były problemy przy analizie standardowej, regularnej strony - wyskakiwało pełno różnych, dziwnych linków. Czyta linki wewnętrzne, gdy zaznaczysz opcję "Analizuj wszystkie podstrony strony". Ale one nie są wyświetlane na karcie "Analiza linków wychodzących" - jak sama nazwa wskazuje. Sprawdza wszystko od razu No brak, myślę nad wprowadzeniem tego wzorując się na Screaming Frogu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mojeprogramy.com 8 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2013 http://techformator.pl/audyt-strony-www-3-darmowe-narzedzia/ http://mojeprogramy.com/audyt-seo-online Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pablo128 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2013 Ciekawe inspiracje. Chyba faktycznie pójdę bardziej w stronę analizy audytowej strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach