Twinn 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2013 Witam, po przeniesieniu mojej strony z serwera VPS na serwer Dedykowany, osoba, która to robiła nie zajęła się webmailem. W tej chwili działa mi SquirrelMail, mogę się zalogować, widzę stare wiadomości, lecz nie mogę odbierać ani wysyłać nowych. Poprawić to próbowała to inna osoba, lecz jego wiedza nie podołała temu zadaniu. Po więcej informacji zapraszam na PW lub pod numer GG: 41151151 Budżet myślę, że w granicach 50zł przelewem na konto lub PayPal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka 7 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2013 Trochę budżet mały może ktoś się znajdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
McAs 28 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2013 za 50 zł to można apt-get update && apt-get upgrade conajwyżej w konsole wpisać ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2013 Te 50 złotych to stanowczo za mało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adrian Janeczek 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2013 Witam podejmę się gg 867803 lub telefon 512 999 729 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach