Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2013 (edytowany) Hi, szukam hostingu www pod mój mały serwis oparty o WP z kilkoma pluginami oraz domenę (.pl), o przybliżonej specyfikacji: Dysk: około 5 GB powinno wystarczyć Transfer: od 25 GB Możliwe jak najnowsza wersja PHP oraz MySQL Panel administracyjny: Począwszy od Cpanel, przez Plesk panel kończąc na DirectAdminie. Myślę, że do 50 zł brutto miesięcznie, w grę wchodzi płatność roczna. Mile widziana opcja dokupienia własnego adresu IP i edycji php.ini Dodatkowo aby nie robić kolejnego tematu, szukam VPS'a z środowiskiem graficznym do stremowania 24/7 z systemem Windows XP lub Debianem CPU: 2 GHz RAM: 2-3 GB HDD: 10 GB Łącze: Jak najlepsze Transfer: Jak największy Koszt: do 200 zł miesięcznie brutto, w grę wchodzi płatność roczna Edytowano Lipiec 2, 2013 przez mpm1122 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2013 (edytowany) Sprawdź Biznes-Host.pl Polecam VPS jak i Hosting Mój VPS osiągnął 300Dni Uptime Edytowano Lipiec 2, 2013 przez N0Name (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach