steven_seagal 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2013 Witam, Jako, że nie spełniam wymagań aby napisać w dziale Giełda piszę tutaj, mam nadzieje ze nie będę źle potraktowany. Tak jak w temacie poszukuje skryptu "Darmowego hostingu WWW" może być on płatny bądź darmowy. Jeżeli ktoś taki posiada, bądź jest on do pobrania prosiłbym o linka bądź o demo i cenę. Dziękuje i czekam na odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2013 Jak rozumiesz stwierdzenie "Skrypt darmowego hostingu WWW"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2013 To panel musisz mieć, najlepiej kup sobie NOZO Kilka dyszek pod www i potem ceny ustaw na 0 przy kupnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
steven_seagal 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2013 Skrypt który będzie dział następująco: Wchodzi klient na xxxx stronę, wybiera sobie pakiet, kiedy już wybrał rejestruje się. wpisuje nazwę swojej strony bądź odrazu nazwę domeny (wtedy ustawia sobie dnsy) i na email dochodzą dane do FTP itp, i korzysta bez zadnych opłat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2013 Brawo, www.youhosting.com jest dla Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
steven_seagal 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2013 Ja nie potrzebuje hostingu w sensie hosting za darmo. Tylko skrypt, aby uruchomić taki właśnie serwis darmowego hostowania stron. zoxovsky, wole coś z licencją dożywotnią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2013 Ale i tak musisz mieć MASZYNĘ A skoro chcesz uruchomić darmowy hosting to na razie najlepiej YouHosting. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2013 Wakacje już się zaczęły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tehiro 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2013 @mpm1122 Jak widać chyba tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2013 @mpm1122 Zaczęły się od soboty, więc chyba musimy przyszykować kosy na chwasty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
steven_seagal 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2013 Co z tego ze wakacje się zaczeły, skoro ja nie chce czerpać z tego ZYSKÓW. VPS-a posiadam i mam go opłaconego, a chce uruchomić dla innych możliwość zakładania hostingu za DARMO, tylko jest mi do tego potrzebny skrypt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2013 Oj tak A z czego VPS utrzymasz? Wątpię, że wszystko będzie ZA DARMO. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tehiro 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2013 steven_seagal VPS, VPS'em co jak co ale nie ma on nielimitowanych zasobów oraz pojemności wraz z transferem (chyba, że o czymś nie wiem o.O) Obliczałeś na ile starczy kieszonkowego? To nie tak jak sobie wyobrażasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
steven_seagal 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2013 Gdybym nie miał wszystkiego zaplanowanego to bym nie pisał tego tematu. Proszę wiec o kontakt osoby która takowy skrypt by posiadała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2013 Zgłoś się waść do mnie w wolnym czasie, omówimy to Polecam ogólnie EHCP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach