wrkilu 6 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2013 Oto na sprzedaż: kemi.pl 4pl.pl pl2.pl explicite.pl mail2you.pl mailowo.pl pocztowo.pl Wystarczy wpisać adres w przeglądarce a lądujesz na ofercie kupna. Maksymalnie spuściłem z cen bo potrzebuję pieniędzy, zapraszam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2013 spuściłeś ... z czego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2013 No np jak przy tej ostatniej było 999, to teraz jest 990 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2013 (edytowany) aha, bo ja wolno jarzący i nie załapałem myślałem że ... a lepiej jak nie napisze, hehe Edytowano Lipiec 2, 2013 przez Edart (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2013 4pl.pl Czemu za nią chcesz 490 zł ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2013 4pl.pl Czemu za nią chcesz 490 zł ? bo spuścił z 990 zł... więcej nie może... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach