outmc 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2013 Witam Wygrałem ostatnio sprawę w sądzie, mam zapłacić 17zł opłaty skarbowej. Mozna to jakiś zrobić przez internet ? Jeśli nie to jak to opłacić i co ewentualnie zabrać ze sobą . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2013 A nie masz kasy w sądzie? idziesz i tam opłącasz, nie wydaje mi się aby przez neta można było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2013 tzn cała sprawa odbywała się przez mojego pełnomocnika, ja nawet nie byłem w sądzie. czyli w sądzie trzeba to opłacić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2013 Myśle że tak podbije ci wtedy taka Pani kwitek że opłacono. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2013 rozumiem. Co mam zabrać ze sobą ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2013 A nie dali ci żadnego świstka do opłaty? Zapytaj pełnomocnika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2013 ja nic nie dostałem, wszystko szło przez pełnomocnika juz go zapytałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2013 Idziesz do sądu i mówisz w kasie za co ma być opłata. Miła pani poprosi Cie o dane osobiste, wydrukuje kwitek, walniesz autograf i pasuje. Przez internet też możesz zrobić, na stronie sądu zapewne jest numer konta. W tytule przelewu podajesz za co wpłate robisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach