KiL 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2013 Witam. Tak jak w temacie, kupię skrypt wyszukiwarki MP3. Zapraszam na PW lub w tym temacie. Dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2013 (edytowany) Pole cena nie jest dla ozdoby Znalazłem coś takiego: klik, ale co do skuteczności tego skryptu to mam mieszane uczucia, przeprowadziłem mały test: Ain't That A Kick In the Head wykryło PSY - GANGNAM STYLE wykryło Richard Wagner - Ride Of The Valkyries nie wykryło Archive - Bullets wykryło ZZ Top Sharp Dressed Man wykryło Gimme Shelter 1969 - The Rolling Stone nie wykryło AC/DC - Back In Black wykryło Dschinghis Khan - Moskau wykryło Two Steps from Hell - Heart of Courage wykryło Tiësto & Showtek - Hell Yeah! wykryło Więc 80%, nie jest źle prawie 5-, ale to były jasne tytuły. Teraz sprawdzimy jak sobie ten skrypt radzi z bardziej ambitnymi tytułami z gier (A, że gram tylko w Mass Effect'a to trudno). The Ballad of Gay Tony OST: Boy 8 - bit - A City Under Siege wykryło Mass Effect OST - Uncharted Worlds nie wykryło Mass Effect 2 OST - Suicide Mission nie wykryło Mass Effect 2 OST - Omega Afterlife nie wykryło Mass Effect 3 OST - Faunts Das Malefitz nie wykryło Call of Duty 4 - Sins of the Father nie wykryło Stalker: Call of Prypiat Ending Theme nie wykryło Deus Ex: Human Revolution Soundtrack - Ending nie wykryło Mass Effect 3 OST - I Was Lost Without You nie wykryło James Bond 007 - theme wykryło Ogólnie w tej konkurencji skrypt wypadł słabo, ale nie ma co się dziwić jak na 8 zł to dobry wynik. Edytowano Czerwiec 30, 2013 przez mpm1122 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach