Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2013 (edytowany) Edytowano Wrzesień 8, 2017 przez Pan Kot (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2013 Nadal nikt nie zerknął w problem, który raportowałem przynajmniej dwukrotnie. Przy manualnym używaniu tagu i zamykaniu go poprzez reszta wiadomości w poście zostaje usunięta. Jakby ktoś był w stanie to naprawić to byłoby miło. Mocno mnie to denerwuje, a używam tego częściej niż mi się wydaje. Dzięki! Można sobie oczywiście przetestować. Wystarczy wkleić poniższą wiadomość jako odpowiedź i sprawdzić efekt. Oczywiście zamienić moje nawiasy {} na []. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Romson 9 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2013 (edytowany) Albo nie było tego problemu, albo po prostu administracja już zainterweniowała. Bo już wszystko działa dobrze. testuje Edytowano Czerwiec 30, 2013 przez Romson (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2013 Thx Roman za test, nic nie było zmieniane. Zacząłem szukać w bugów na stronie IPB ale nic nie znalazłem. Może to kwestia Przeglądarki? Ja używam Chrome ostatniegokoniec testu2. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IceBeast 30 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2013 (edytowany) A ja używam firefoxa 21 Edit: u mnie wszystko ok Edytowano Czerwiec 30, 2013 przez IceBeast (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2013 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2013 (edytowany) Edytowano Wrzesień 8, 2017 przez Pan Kot (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2013 (edytowany) Edytowano Wrzesień 8, 2017 przez Pan Kot (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2013 test1 test2 Nawet nie edytuję, bo wiem, że działa, bo sam używam tego "manualnego" edytora Firefox 22.0 Linux Mint Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach