www.Good-games.pl 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2013 (edytowany) Zaczynałem na webd.pl. Nie jest zły, ale nadaje się na małe projekty. Pisząc wyżej miałem w zamyśle ludzi chcących wiele za niewiele. Edytowano Lipiec 16, 2013 przez www.Good-games.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mondziu 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2013 Nie ogarniam co piszesz. W tym momencie konto Hekko kosztuje mnie 44 zeta, a działam na nim od ... 5 lat? Nie oczekuję wiele, wystarczy żeby działało i to jest w pełni spełniałe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2013 Każda firma ma swój target, to ze tobie oferta nie odpowiada, nie oznacza wcale, że dana firma nie ma klientów. Na forum 1&1 czy Webd mają dość negatywne opinie, a jednak 1&1 rozwija się na całym świecie. Te firmy docierają do innego klienta, któremu taka usługa odpowiada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach