Marek607 655 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2013 Hej, Być może ktoś miał juz z tym problem i pomoże w jego rozwiązaniu. Od kilku dni codziennie podczas korzystania z laptopa wywala mi się taki błąd: Ostatnie 2 razy błąd wyskoczył podczas zamykania systemu. Nic nie zmieniałem z podzespołów, więc raczej wykluczam niekompatybilność, tym bardziej że przez ponad rok śmigał bez problemu. Memtest przechodzi bez problemu. Skanowanie HD tune ok Wynik smart z hard drive inspector: Dysk ma przebieg 6200 godzin. Po wystąpieniu blędu i restarcie włącza się java updater z "Informacja o dysku twardym" - mimo iż cały czas wykonuje tą aktualizacje jak sie pojawi. Jakiś pomysł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2013 W moim przypadku na ten błąd pomogła wymiana pasty pod procesorem + przeczyszczenie wiatraków z kurzu. Mówię całkiem serio. Męczyłem się z tym problemem kilka miesięcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2013 Zanalizuj sobie coredumpy Dr.Watsona przez WinDbg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eQuuS 5 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2013 http://forum.pcformat.pl/Bledy-krytyczne-vademecum-t Resztę sobie wyszukasz, użyj BlueScreenView lub WhoCrashed do znalezienia problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach