Arixon 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2013 Witam. Poszukuję sponsora, który będzie w stanie zaoferować jakiś dobry hosting, mam już domenę oraz unikalny szablon, niestety na hosting za brakowało pieniążków. Każde oferty mile widziane. Od siebie zaoferuję widoczną reklamę na forum, podforach, oraz odnośnik w menu, do strony sponsora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2013 Ja ci mogę odpalić konto www na jednym z serwerów z DA, oba zlokalizowane w Polsce. Jeśli jesteś zainteresowany to pisz na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ArtystaPL 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2013 jeśli twoje forum się rozwinie z grami fps i bedzie około 50-100 wejść dziennie to moge zotać sponsorem na nagrody dla konkurs i moge przy okazji wykupić następny serwer lub 2 co do reszty możemy obgadać na gg wyślij mi adres twojej strony na pw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arixon 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2013 Artysta, strona dopiero startuje, jak będziemy spełniać twe oczekiwania zgłosimy się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ArtystaPL 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2013 Arixon oks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach