Mackos 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2013 Hej,Szukałem do swojego nowego serwisu, jakiegoś fajnego mobilnego systemu płatności.I aktualnie rozważam dwie firmy mPay i Skycash (jedną z nich wybiorę).Moglibyście mi powiedzieć jakie macie doświadczenia z tymi firmami?Głównie chodzi mi o: Niezawodność ich systemów Jaki mają stosunek do klienta firmowego, który chce z nimi zintegrować swój portal W ile z reguły wypłacają środki zgromadzone na koncie No i jakiej wysokości są prowizje Jeśli możecie to opiszcie swoje doświadczenia z jedną lub drugą firmą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magik PFK 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2013 (edytowany) Ja miałem przyjemność poznać obie te firmy. Powiem tak, mpay zaczęło pobierać pieniądze za prowadzenie konta, a skycash znowu za wypłacanie bierze 5zł. Nie wiem czy teraz się coś nie zmieniło, sprawdź. A jeśli mam określić, którą firmę uważam za lepszą to zdecydowanie mpay. Dosyć szybko pomagają w problemach, szybko odpowiadają na e-maile. Tyle jestem wstanie Ci przekazać. Edytowano Lipiec 5, 2013 przez Magik PFK (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach