jensej 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2013 Witam. Czy jeśli kupiłem "kod" i edytowałem go, jednak pełni podobną funkcję jak wcześniej (nie identyczną). To mogę go sprzedawać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2013 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jensej 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2013 (edytowany) http://codecanyon.net/licenses/regular Może ktoś miał z tym doświadczenie. Edytowano Czerwiec 25, 2013 przez jensej (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2013 You can’t re-distribute the Item as stock, in a tool or template, or with source files. You can’t do this with an Item either on its own or bundled with other items, and even if you modify the Item. You can’t re-distribute or make available the Item as-is or with superficial modifications. These things are not allowed even if the re-distribution is for Free. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jensej 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2013 okej, dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach