steven_seagal 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2013 Witam, posiadam tableta lenovo ideatab a2107a-h DualSIM i tutaj mam problem, otóż w swoim telefonie wpisuje kod na pakiet internetowy: *136*11*14# i przez cały dzień mam internet za 2zł. Jednak jak zrobić tzn wykupić pakiet będąc na tablecie, bo nie mogę znaleźć czegoś takiego jak klawiatura gdzie właśnie wpisuje ten kod i pakiet się aktywuje. A obawiam się ze wkładając karte i aktywując VPN Plus a następnie wchodząc w przeglądarkę od razu pochłonie mi całą kwotę z karty jak to nieraz mi się zdarzyło w telefonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FireHost.pl&e-Cast.pl 11 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2013 (edytowany) Zainstaluj na tablecie np. PixelPhone lub jakiś zamiennik;) zerknij jeszcze tu, bo sam program może nie wystarczyć: http://se24.se.pl/kanaly/wiedza/lenovo-ideatab-a2107a-h-jak-uruchomic-telefon,1264/ Edytowano Czerwiec 24, 2013 przez FireHost.pl&e-Cast.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
steven_seagal 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2013 Na tym filmie jest wgrywany jakiś ROOM tylko autor nie chciał powiedzieć jaki... i tutaj pytanie, czy gdybym znalazł go i wgrał to nie straciłbym gwarancji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach