dawid2701 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2013 Witam. Posiadam portal (a'la kwejk) + bloga. Poszukuje serwera na takie zużycie: Serwer:z 25/50gb Transfer: około 50gb/mc tutaj musi być zapas. Średnie wejścia UU miesiąc:5k Potrzebny będzie przy VPSie Direct Admin. Co do ceny to najchętniej sponsor(może być częściowy) a tak to cena/jakość. Strona ruszyła 17 lutego. W lutym osiągnęła 10kUU Szybko się rozwija. Facebook 1k fanpage. Przy sponsoringu reklama na fb, strona(do uzgodnienia: miejsce, wielkość), mailing. Rozpatrzę wszystkie propozycję. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Na 5tyk 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2013 Może biznes-host.pl? Oferta za 28zł/msc zupełnie Ci wystarczy. Przy płatności z góry za rok płacisz 50% ceny + kod rabatowy na 25% (możesz użyć ze sygnatury mojej). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2013 On szuka sponsora, ty mu dajesz płatne oferty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawid2701 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2013 Niekoniecznie. Może być coś płatnego. Ta oferta jest z Direct Adminem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2013 On szuka sponsora, ty mu dajesz płatne oferty. [szukam]Sponsor/oferta VPSa/hostingu. Zobacz ofertę firmy biznes-host, a jeśli chcesz coś naprawdę dobrego - PROGRESO.PL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Na 5tyk 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2013 Niekoniecznie. Może być coś płatnego. Ta oferta jest z Direct Adminem? Ten VPS za 28zl nie ma Direct Admina, lecz możesz kupić za 79zl/msc z Direct Adminem lub kupić za 28zl/msc i zainstalowac jakiś darmowy panel typu Webmin, ISPConfig. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaziu 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2013 Ja też Ci polecam Biznes-host. Przy płatności rocznej zniżki do 50% + 25% zniżki jeśli użyjesz kodu z mojego podpisu. Mam tam VPS'a i bez większych problemów. Zerknij na Serwer Status http://public.serwerstatus.pl/index.php?id=817. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2013 Jaki budżet masz na serwer i panel? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawid2701 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2013 Dla mnie się liczy jak najtańszy i najlepszy, czyli coś typu cena/jakość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Na 5tyk 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2013 najtańszy i najlepszy Te dwa wymagania nie idą nigdy w parze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz B. 14 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2013 Odezwij się na PW , jestem zainteresowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawid2701 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2013 Nawiązałem współpracę z panem Łukaszem. Do zamknięcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach