zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2013 Witam, Jak są różnice między UDP a SSYN ? Proszę mi wytłumaczyć co dany typ robi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2013 Google, albo helion... Nie ma czegoś takiego jak "ssyn", a jedynie SYN, ale protokołem nie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniektme 99 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2013 Np. SYN występuje w protokole TCP (protokół połączeniowy), a UDP jest protokołem bezpołączeniowym. Resztę można doczytać na wiki lub w biblii tcp/ip Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2013 Czyli jak ktoś zaflooduje połączenie SYN to strona padnie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2013 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2013 Poczytaj jak dziala udp flood i syn flood. Oba te ataki maja na celu niedostepnosc (chwilowa lub dluzsza) celu. Chyba wszystkie ataki mają ten sam cel lub pośredni - aby coś nie działało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach